eszlelo-logo

A felnőttkori ADD/ADHD

A felnőttkori figyelemzavar kezelhető!!!

Hatékonyan kezelhető a felnőtt kori ADD/ADHD!!!

A figyelemhiányos hiperaktivitás zavart (ADHD) vagy figyelemzavart (ADD) nem lehet kinőni, a viselkedésmódok felnőtt korra is jelen maradnak. A tünetek már gyermekkorban észlelhetők, de kezelés hiányában 30-70%-ban felnőttkorban is fennállnak.

Az ADD/ADHD-val élő felnőttek a következő tüneteket érzékelik magukon:

Ha a figyelemzavarhoz hiperaktivitás is társul, akkor beszélünk ADHD-ról. Hiperaktivitás-impulzivitás tünetei ADHD esetén:

Az életkor előrehaladtával enyhül a hiperaktivitás, de a figyelemzavar többnyire fennmarad, és felnőtt korban is mérgezi az egyén mindennapjait. A kezeletlen ADD/ADHD sok szenvedést okoz az életvezetésben, gyakoriak a társas és párkapcsolati konfliktusok, rontja az életminőséget.

Sajnos, a kutatások azt mutatják, hogy bár vannak olyan ADHD-s felnőttek, akik kissé jobban megtanultak együtt élni sajátos neurofiziológiai állapotukkal, a valóság az, hogy az ADHD hátterében álló neurális huzalok és az ezeknek megfelelő kulcs kognitív képességek az életkor előrehaladtával fokozatosan romlanak.

SOHA NEM KÉSŐ!

Eredményes kezelés felnőtt korban diagnosztizált ADHD esetén is lehetséges! Keressen bennünket bizalommal!

Jelentkezzen Gibson-tesztre

az űrlap kitöltésével!

A hiperaktivitás és figyelemzavar sikeres kezelése akár gyógyszer mentesen is történhet!

95 órás BrainRX program hatása ADHD-s felnőttek esetén:

Forrás: Moore, A. L. (2019). Research Results and Client Outcomes. Gibson Institute of Cognitive Research.

A szigorú klinikai kutatások alá vetett BrainRx program hatása éveken át megmarad – az elért változások maradandóak. Külsős szakértők vizsgálatai is igazolták: átlagos vagy afeletti önszabályozási képességek alakulnak ki – jobb koncentráció, különösen a fenntartott és a szelektív figyelem területén, erősebb memória, megfelelő impulzuskontroll. A hatezer főt meghaladó nagymintás vizsgálatok azt igazolták: a programban részesülők fele a program végére nem érezte szükségét a figyelemzavarra felírt gyógyszerek folytatásának – és pszichiáteri felügyelet mellett elhagyta azokat. Programunk hatásaként csökken a szorongás és a lehangoltság. Egyszóval jobb önszabályozás, kiteljesedettebb munkahelyi és magánélet, erősebb önbizalom és hatékonyabb önszervezés az eredmény!

Hívjon bennünket!

eszlelo-logo
Kapcsolat

6500 Baja,
Kálvária utca 23.