6500 Baja, Szabadság utca 29. | Észlelő - Tanulást Segítő Központ

Küldetés

Az emberi agy oly mértékben képes az igénybevétel hatására átalakulni, hogy ez határtalan optimizmussal tölthet el bennünket. (Szendi Gábor)

…bennünket gyermekeket, szülőket, trénereket, illetőleg minden olyan személyt, aki a BrainRx programban részt vesz.

20 év...

Húsz éves állami szférában végzett gyógypedagógiai munkám során megannyi gyógypedagógiai terápiás módszer, pedagógiai technika, illetőleg eszköz megismerése, alkalmazása után a BrainRX agytréning egy teljesen új irányt mutatott számomra a képességfejlesztés területén. Hatása az eddig ismert módszerek egyikével sem összehasonlítható. Az agykutatás eredményeit felhasználó, az agy plaszticitását hangsúlyozó tréning olyan szembetűnő, maradandó változást eredményez a kognitív képességekben, melyhez hasonlót eddigi munkám kapcsán még nem tapasztaltam. 

A Gibson teszt pontosságának, a BrainRx program hatásainak megismerésekor eldöntöttem, hogy létrehozom Baján az Észlelő Tanulást Segítő Központot, azzal a céllal, hogy megkönnyítsük minél több gyermek tanulási folyamatát, ezáltal javuljanak szociális, társas kapcsolataik, tanulási teljesítményük.

A BrainRx agytréning elvégzése minden ember életébe minőségi változást hoz.

Az alábbi területeken nyújt kimagasló, maradandó, pozitív változást a program elvégzése:

Az agytréning agyfiatalító, IQ emelő hatása miatt ajánlott:

Csapat

Központunkban hárman látunk el tréneri feladatokat:

  • Rózsás Lívia
  • Forgó Hajnalka
  • Kovács Anikó

Lelkesen dolgozunk azon, hogy a hozzánk érkező tanulók képességeik legjavát tudják nyújtani a mindennapokban! Mindhárman több mint húsz éves gyógypedagógiai tapasztalattal rendelkezünk, felkészülten, odaadással végezzük tréneri munkánkat.

A BrainRx módszerbe vetett bizalmunk, kitartó munkánk eredményeként szeretnénk a lehető legtöbb család életébe változást hozni!